Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4-izbový byt (126 m2) v historickom dome na ulici Palisády

Predaj | 4-izbový byt | celková plocha: 126 m2
Bratislava-Staré Mesto
ulica: Palisády
495 000 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj PRIESTRANNÝ 4-izbový byt s vysokými stropmi v HISTORICKOM tehlovom dome v Bratislave I. Starom Meste na ulici Palisády. Byt ponúka veľkorysý priestor o celkovej podlahovej ploche 126 m2 a rozprestiera sa z jednej strany na prvom poschodí a z druhej strany na zvýšenom prízemí v trojposchodovom bytovom dome.
Táto nehnuteľnosť ponúka veľkorysý priestor s vysokými stropmi, čo dodáva bytu osobitný šarm.
Pri vstupe do bytu vás privíta priestranná chodba, ktorá vedie do obývačky s FUNKČNÝM KRBOM a troch priestranných spální. Okrem toho sa v byte nachádza kuchyňa, kúpeľňa s rohovou vaňou a samostatné WC. Súkromie je zaručené vďaka len jednému bytu na každom poschodí. Budova má iba päť bytových jednotiek, ktoré majú prístup k spoločnému dvoru, ktorý sa nachádza na tichej zadnej strane domu a ponúka pokojné prostredie na oddych.

Výhody:
❶ Priestranný byt 126 m2
❷ Vysoké stropy
❸ Len jeden byt na poschodí
❹ Funkčný krb
❺ Kompletná rekonštrukcia

STAV BYTU

Tento byt je ideálny pre náročnejších klientov, ktorí ocenia jeho veľkorysý priestor a pocit rodinného domu spolu s FUNKČNÝM KRBOM v obývacej izbe. Nehnuteľnosť prešla KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU a disponuje drevenými parketami v troch izbách, laminátovými podlahami v chodbe, kuchyni a jednej izbe. Bezpečnostné vstupné dvere a alarm zabezpečujú vaše bezpečie a pohodlie. Pre váš komfort je k dispozícii VLASTNÝ PLYNOVÝ KOTOL na kúrenie a ohrev vody.
V kuchyni nájdete veľkú rohovú kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi, ako sú napríklad umývačka riadu, elektrická rúra, plynová varná doska a digestor.

LOKALITA

Ak hľadáte byt v prestížnej lokalite Palisády, tak táto nehnuteľnosť je pre vás tou správnou voľbou. S pešou dostupnosťou do historického centra, blízkosťou Bratislavského hradu, Prezidentského paláca, Prezidentskej záhrady a pamätníka Slavín vám poskytne vynikajúce možnosti pre prehliadky a objavovanie kultúrnych pamiatok a krásnej histórie Bratislavy.
V blízkom okolí sa nachádza veľa zelených plôch a parkov, ktoré poskytujú príjemné miesta na oddych a relax. Okrem toho, Palisády sú známe svojimi nádhernými výhľadmi na mesto a Dunaj, čo robí z tejto lokality jedno z najvyhľadávanejších miest na bývanie v Bratislave.
Tento 4-izbový byt ponúka výbornú kombináciu priestoru, štýlu a pohodlia v srdci mesta. Jeho výborná poloha v historickom centre Bratislavy, výhody v podobe vysokých stropov, kompletného rekonštruovaného interiéru a funkčného krbu, robia z neho výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie v srdci Bratislavy

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto krásneho bytu.

/ 4-IZBOVÝ BYT / PREDAJ / TEHLA / HISTORICKÉ CENTRUM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / ULICA PALISÁDY / REKONŠTRUKCIA / VYSOKÉ STROPY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
126 m2
Typ poschodia:
zvýšené prízemie
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Káblová televízia:
áno
Parkovanie:
verejné
Krb:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

CENA ZAHŔŇA:

  • PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
  • kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
  • kompletný právny servis zabezpečený našim právnikom
  • výber listu vlastníctva prípadne katastrálnej mapy na právne účely
  • notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
 
  • základný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
  • manuál prehlasovania energií
  • záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti
  • poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti
  • realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia
 
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
  • zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
  • bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom
 
Ing. Ľuboš Sigl

Ing. Ľuboš Sigl

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti