Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

POPIS PRIESTORU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÚ HALU v lokalite Malý Lipník, okr. Stará Ľubovňa.
Úžasná OBCHODNÁ PRÍLEŽITOSŤ, ponúka hala s celkovou podlahovou plochou o výmere 251 m2. Priestor je pripravený na všestranné využitie podľa vašich potrieb. Okrem veľkej haly nájdete vedľa ďalšiu miestnosť, ideálnu napríklad na opravy vozidiel, spolu s menšou kuchynkou, sociálnym zariadením a izbou. S celkovou výmerou pozemku okolo stavby až 1298 m2 získate neobmedzené možnosti.

Výhody:
❶ Priestranná hala
❷ Priestranný pozemok okolo haly
❸ Novostavba
❹ Províziu pre realitnú kanceláriu NEPLATÍTE

STAV PRIESTORU

Táto hala je novopostavená s kvalitným zateplením a izoláciou, čo zabezpečuje pohodlné prostredie pre vaše podnikanie, budova má kamerový systém a alarm.

Platby

Mesačné nájomné 900,- EUR + energie podľa skutočnej spotreby. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu a depozit vo výške trojmesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu).
Priestor je ihneď k dispozícii, a čo je ešte lepšie, neplatíte žiadnu províziu pre realitnú kanceláriu!

LOKALITA

Táto hala ponúka neobmedzené možnosti podnikania vďaka priestoru okolo nej, čo umožňuje využitie pre rôzne obchodné aktivity.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť! V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a zistite viac o tejto výnimočnej ponuke.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenajme túto nehnuteľnosť.

/ PRIESTRANNÁ HALA / MALÝ LIPNÍK / STARÁ ĽUBOVŇA / VÝMERA 250 M2 / PODNIKANIE /

Stav:
novostavba
Celková plocha:
1298 m2
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Garáž:
áno
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Zateplený objekt:
áno
Ľubomíra  Faltinská

Ľubomíra Faltinská

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti