Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadený 2-izb. byt, Internet v cene, BA I. Mozartova ul.

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 50 m2
Bratislava-Staré Mesto
ulica: Mozartova
590 €/mesiac +Energie 190 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom ZREKONŠTRUOVANÝ, kompletne zariadený 2 izbový byt o celkovej výmere 50m2 v Starom Meste, na ulici Mozartova. Mesačné nájomné je 590,- EUR plus záloha za energie 190,- EUR (podľa počtu nájomníkov). Byt sa nachádza v bytovom dome s VÝŤAHOM na 1. poschodí celkovo z 5 poschodí a je orientovaný na západ. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, samostatnej kuchyne a samostatnej spálne. Moderná kúpeľňa má sprchovací kút, WC je samostatné. Kuchyňa s kuchynskou linkou je prístupná z obývačky a je vybavená spotrebičmi: sklokeramická dvojplatnička, elektrická rúra, digestor, chladnička s mrazničkou. K bytu patrí aj PIVNICA, kam je možné odkladať aj bicykle.

VÝHODY:
❶ INTERNET v cene
❷ Výborná poloha, spojenie MHD
❸ Pivnica aj pre bicykle
❹ Zatiaľ voľné parkovanie v okolí

STAV BYTU

Byt sa nachádza v panelovom bytovom dome s výťahom. Je moderne zariadený vybavením: dlažba, plastové okná, parkety v spálni, bezpečnostné dvere. Ústredné kúrenie s možnosťou regulácie. Dostatok úložného priestoru – veľké vstavané šatníkové skrine sú vo vstupnej hale a aj v spálni. Na oknách sú vonkajšie rolety. Pračka je v kúpeľni, k dispozícii je aj TV.

Platby

Pri podpise zmluvy sa platí mesačné nájomné vrátane energií, ďalej vratná kaucia vo výške mesačného nájmu s energiami (bude vrátená po skončení nájmu). Provízia realitnej kancelárii 390,- Euro. Vhodný pre jednotlivca alebo pár, nefajčiarov, bez domácich zvierat. K dispozícii ihneď.

LOKALITA

Byt sa nachádza vo vilovej štvrti, v prestížnej lokalite Hradný vrch. V okolí je dostatok zelene, neďaleko sa nachádza oddychová zóna Horský Park. V blízkosti: potraviny, reštaurácia, kaviarne, hotel, detské ihrisko, zastávky MHD. Voľné parkovanie v okolí domu. Výhodné spojenie MHD, do centra 8 minút, výborné napojenie na diaľničný obchvat.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / HORSKÝ PARK / PARKOVANIE / VÝŤAH / PIVNICA / MOZARTOVA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
50 m2
Poschodie:
1
Loggia:
nie
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
nie
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
nie
Internet:
optika
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
plánuje sa
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
2.5 m2
JUDr. Jana Frecerová

JUDr. Jana Frecerová

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
  • Deutsch
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti