Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

POPIS PRIESTORU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KANCELÁRSKE PRIESTORY vo výmere od 34 m2 do 60 m2 nachádzajúce v CENTRE MESTA v zrekonštruovanej administratívnej budove, s výťahom, v lokalite Stará Ľubovňa, Levočská ulica.
V ponuke sú tieto kancelárie:

kancelária vo výmere 34 m2 nachádzajúca sa na 1. poschodí - mesačný nájom vrátane energií činí 265,- EUR mesačne

kancelária spolu s kuchynským kútom spolu vo výmere 60 m2 /kancelária vo výmere cca 50 m2 + kuchynka vo výmere cca 10 m2/ nachádzajúca sa na prízemí - mesačný nájom vrátane energií činí 400,- EUR mesačne

kancelária vo výmere 46 m2 nachádzajúca sa na 1. poschodí - mesačný nájom vrátane energií je 290,- EUR mesačne - nachádzajúca sa na Jarmočná ulica - areál oproti Bille


Výhody:
❶ Centrum mesta
❷ Bezproblémové parkovanie
❸ Voľné ihneď

STAV PRIESTORU

Kancelárie v budove sú novo zrekonštruované, nová podlaha, plastové okná. Na každom poschodí je sociálne zariadenie /dámske, pánske/, do kancelárie je možnosť zapojenia internetu /optika/. Na poschodí je k dispozícii kuchynka s mikrovlnnou rúrou.
Ponúkame vám priestory NEZARIADENÉ, aby ste mohli voľne vyjadriť svoj jedinečný štýl a zároveň vytvoriť pracovné prostredie presne podľa svojich potrieb.

Platby

Mesačný nájom vrátane energií je uvedené v popise priestoru. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu a kaucia vo výške dvojmesačného nájomného, ktorá bude vrátená pri ukončení nájmu.
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEHRADÍTE.

LOKALITA

Ponúkame vám jedinečnú príležitosť v podobe nádherného administratívneho priestoru situovaného vo výhodnej lokalite. Nachádzajú sa priamo v CENTRE MESTA, ponúkajúce optimálnu dostupnosť s bohatou občianskou vybavenosťou a príjemným okolím.

Nenechajte si ujsť túto výnimočnú príležitosť na vytvorenie dokonalého pracovného prostredia. Kontaktujte nás ešte dnes a presvedčte sa o výhodách týchto jedinečných administratívnych priestorov!

/ KANCELÁRSKE PRIESTORY / PRENÁJOM / STARÁ ĽUBOVŇA / VÝMERA OD 16 M2 DO 50 M2 / LEVOČSKÁ ULICA / CENTRUM / PO REKONŠTRUKCII / PARKOVANIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
34 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
1
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
nezariadený
Kanalizácia:
áno
Internet:
optika
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
áno
Ľubomíra  Faltinská

Ľubomíra Faltinská

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti