Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4-izb. byt, LODŽIA, BA V. Petržalka, Zadunajská cesta

Predaj | 4-izbový byt | celková plocha: 87.03 m2
Bratislava-Petržalka
ulica: Zadunajská cesta
249 900 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj PRIESTRANNÝ 4-izbový byt v atraktívnej lokalite blízko AUPARKU, na ulici Zadunajská cesta, v mestskej časti Bratislava V. Petržalka.

V BYTE MOMENTÁLNE PREBIEHA REKONŠTRUKCIA.

Tento byt s LODŽIOU v kuchyni a PIVNICOU má celkovú podlahovú plochu 87,03 m2 (byt 81,7 m2 + lodžia 3,67 m2 + pivnica 1,66 m2) a nachádza sa na 1. poschodí v 8-poschodovom ZATEPLENOM bytovom dome s novým VÝŤAHOM.
Pozostáva z kuchyne (8,79 m2) so vstupom na lodžiou, 4 samostatných izieb (16,99 m2, 13,89 m2, 13,47 m2 a 10,63 m2), kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC, chodby a vstupnej haly. Je orientovaný na východ a západ, takže je v byte prirodzené svetlo po celý deň.
V cene bytu je PODIEL NA POZEMKU pod bytovým domom.

Možná je aj VÝMENA tohto priestranného bytu v Petržalke za 1-izbový byt v Bratislave plus DOPLATOK.

Výhody:
❶ Zrekonštruovaný bytový dom
❷ V byte prebieha rekonštrukcia
❸ Vyhľadávaná lokalita

STAV BYTU

Byt sa nachádza v zrekonštruovanom zateplenom bytovom dome (kolaudácia v roku 1986) a MOMENTÁLNE V ŇOM PREBIEHA REKONŠTRUKCIA.
Súčasný stav: V celom byte sú plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, v kuchyni a v jednej izbe je plávajúca podlaha, v 2 izbách linoleum a dlažba je na chodbe a vo vstupnej hale. V kúpeľni je sprchovací kút, bytové jadro je murované. Byt je vysťahovaný.
Bytový dom je zrekonštruovaný a udržiavaný, na každom poschodí sú len 2 byty. Má zateplenú fasádu, nové vchodové brány, ktoré sa otvárajú elektronicky, nové schránky a výťah. Vo vchode je kamerový systém. Pozemok pod bytovým domom je v podielovom spoluvlastníctve. Pre majiteľov bytov je k dispozícii kočikáreň a dielňa. Parkovanie je verejné, v okolí bytového domu je veľa parkovacích miest pre rezidentov.

PRE VAŠU LEPŠIU PREDSTAVU SME BYT VIRTUÁLNE ZREKONŠTRUOVALI A ZARIADILI. V nižšie priloženom linku (ktorý je potrebné skopírovať a vložiť do webového prehliadača) je interaktívna 3D prehliadka zariadeného bytu. Pohyb v priestore je možný prostredníctvom šípok na klávesnici a náklon kamery ľavým tlačidlom na počítačovej myši.
https://floorplanner.com/360vr/76569021-1668933164

LOKALITA

Bytový dom sa nachádza na úplnom začiatku mestskej časti Bratislava V. Petržalka, v lokalite s VYNIKAJÚCOU OBČIANSKOU VYBAVENOSŤOU a VÝBORNOU DOSTUPNOSŤOU. Blízko je Aupark s množstvom nákupných možností a služieb ako sú banky, poisťovne, pošta, lekárne alebo kaviarne a reštaurácie. Pri bytovom dome je Billa a menšie obchodné prevádzky. V blízkom okolí sa nachádzajú školy (základná a materská škola, bilingválne gymnázium, ale aj tenisová škola a základná umelecká škola), Sad Janka Kráľa, Petržalské korzo a v pešej dostupnosti je Staré Mesto. Priamo vo vnútrobloku bytového domu je detské ihrisko a parčík so zeleňou. Lokalita má výbornú dostupnosť MHD, ale aj vynikajúce automobilové napojenie na všetky smery a rýchly prístup na diaľničný obchvat a do zahraničia (Rakúsko, Česká republika, Maďarsko).

Tento byt je voľný ihneď. Preto neváhajte a dohodnite si osobnú prehliadku už dnes! S takou vynikajúcou polohou v Bratislave, zrekonštruovaným bytovým domom a celkovou podlahovou plochou 87,03 m2, je to ideálna príležitosť pre tých, ktorí hľadajú 4-izbový byt.

/ PREDAJ / 4-IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ZADUNAJSKÁ CESTA / LODŽIA / PIVNICA / AUPARK /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
87.03 m2
Poschodie:
1
Loggia plocha:
3.67 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zariadenie:
nezariadený
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.66 m2

CENA ZAHŔŇA:

  • PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
  • kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
  • kompletný právny servis zabezpečený našim právnikom
  • výber listu vlastníctva prípadne katastrálnej mapy na právne účely
  • notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
 
  • základný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
  • manuál prehlasovania energií
  • záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti
  • poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti
  • realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia
 
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
  • zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
  • bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom
 
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti