We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Sale Two bedroom apartment, Čajkovského, Bratislava

Sale | Two bedroom apartment | total area: 145.69 m2
Bratislava-Staré Mesto
street: Čajkovského
499 000 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OJ

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj 3-izbový byt v lokalite Bratislava I. Staré Mesto, Čajkovského ulica. Ak ste fanúšikom histórie a chceli by ste aj bývať v byte postavenom v roku 1908 tak toto je ponuka ktorú ste hľadali. Byt s celkovou veľkorysou výmerou 145,69 m2 vrátane pivnice a taktiež garáže s rozlohou 30,91 m2 sa nachádza na prízemí 2-poschodového tehlového historického domu. Tento skvost je historickou pamiatkou s vysokými 3,3 m klenutými stropmi. V dome sa nachádza iba 6 bytov, GARÁŽ s PIVNICOU je priamo pod bytom, táto ale nie je zarátaná v cene bytu, je potrebné k cene prirátať ešte 65.000,- euro je tu však možné zaparkovať, zriadiť vínnu pivnicu, ateliér, dielňu, sklad alebo priestor na podnikanie čím sa byt stáva ešte atraktívnejším. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej haly spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou spolu o výmere 19,67 m2, šatníka o rozlohe 1,28 m2, kúpeľne spoločnej s WC 6,8 m2 a troch spální s veľkorysými výmerami 22,39, 23,63 a 23,13 m2. Mimo klenbovej garáže s pivnicou k bytu prislúcha aj podiel na spoločnej záhrade s parkovacím státím priamo vo dvore, záhradu čaká v blízkom období revitalizácia.

Výhody:
❶ Priestranný byt s výškou stropov 3,3 m v tehlovom dome v lukratívnej lokalite
❷ Klenbová GARÁŽ s PIVNICOU
❸ Podiel na spoločnom dvore s 1,5 parkovacím státím
❹ Kompletná rekonštrukcia s profesionálnou reštauráciou pôvodných podláh a interiérových dverí

STAV BYTU:
Tento pôvabný byt s nádychom histórie prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane výmeny drevených okien s trojsklom, vstupných bezpečnostných dverí, všetky interiérové dvere nadštandardných rozmerov sú pôvodné a prešli odborným repasovaním. O vykurovanie formou radiátorov a ohrev teplej vody sa stará plynový kotol umiestnený v kúpeľni, podlaha v okolí kuchynskej linky je vykurovaná nakoľko ňou prechádza potrubie k radiátorom. V kúpeľni a kuchyni vás očarí pôvodný klenbový strop. Vo vstupnej chodbe s kuchyňou, kúpeľni a šatníku nájdete na podlahách kvalitnú dlažbu, v izbách vás očaria pôvodné drevené zreštaurované parkety. V novej priestrannej kúpeľni s dvomi oknami nájdete rohovú vaňu, veľké umývadlo s dvomi batériami s úložným priestorom, zrkadlom a WC. Kuchyňa je zariadená štýlovou kuchynskou linkou so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, práčkou, umývačkou riadu a komínovým digestorom a chladničkou s mrazničkou. Zariadenie bytu po dohode s majiteľom. Náklady na prevádzku bytu pri 3 osobách činia 77,- euro správcovská spol., 35,- euro elektrina a 75,- euro plyn, 12,- euro za GARÁŽ.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie a vzhľadom na polohu bytového domu patrí medzi vyhľadávané a reprezentatívne bývanie v rámci hlavného mesta. V blízkom okolí sa nachádza prezidentský palác, trhovisko na Žilinskej ulici, vlaková stanica, park Námestia slobody a množstvo kaviarní a reštaurácií.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto krásneho bytu.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok predá túto nehnuteľnosť.

/ 3 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / VYSOKÉ STROPY / 3,3 M / GARÁŽ / PIVNICA / PODIEL NA SPOLOČNOM DVORE S PARKOVANÍM / BRATISLAVA I / STARÉ MESTO / ČAJKOVSKÉHO ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
reconstructed
Total area:
145.69 m2
Floor type:
Basement
Number of floors:
2
Number of rooms:
3
Balcony:
no
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Cable TV:
yes
Parking:
private
Furnishing:
partly furnished
Garage:
yes
Internet:
optics
Built from:
brick
Heating:
own - natural gas
Cellar:
yes

THE PRICE INCLUDES:

  • COMISSION FOR REAL ESTATE AGENCY
  • complete review of legal conditions and encumbrances of the real estate
  • complete legal service provided by in-house lawyer
  • liability insurance for real estate services
 
  • copy of the Certificate of Ownership and eventually copy of the Cadastral map (both for legal purposes)
  • notary fees for verification of the signatures on the contracts
  • administration fee in the amount of 66,-€ for transfer of property ownership
  • real estate, tax and legal counseling and assistance
 
In case of buying the property via mortgage loan:
  • appraisal elaboration
  • free mortgage loan service provided by our contractual partners
 
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form