We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent Studio, Studio, Bratislavská, Bratislava - Záhorská Bystrica, Slo

Rent | Studio | total area: 29 m2
Bratislava-Záhorská Bystrica
street: Bratislavská
430 €/month +Utilities 100 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/JG

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXISREAL ponúka na prenájom MODERNÝ 1-izbový byt s BALKÓNOM a PARKOVACÍM STÁTÍM v NOVOSTAVBE v lokalite BA IV. Záhorská Bystrica, ulica Bratislavská. Byt sa nachádza na 2.poschodí z 3 v tehlovom bytovom dome s VÝŤAHOM. Byt má rozlohu 29 m2 a balkón 2 m2., francúzske okná a prináleží k nemu parkovacie státie priamo pred domom a pivnica. Je orientovaný do tichého prostredia, výhľad na západnú svetovú stranu.

STAV BYTU:
Byt ponúka všetky výhody novostavby – zateplený, plastové okná, slušné spoločné priestory, vchod, výťah. Je plne zariadený novým nábytkom a novými spotrebičmi – práčka, chladnička, vstavaná rúra a keramická doska, rýchlovarná kanvica, vysávač, TV.
Útulný zariadený byt, slnečný balkón s výhľadom na lúky, krásna priestranná kúpeľňa, KTV a internet v cene. Byt je vhodný pre 1 osobu.

PLATBY:
Nájom je 530,- eur, vrátane energií, KTV a internet v cene. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške jednomesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 50% jednomesačného nájmu.

LOKALITA:
Byt sa nachádza v mestskej časti Bratislava IV. Záhorská Bystrica, v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou (Billa, Tesco, pošta, menšie obchody a reštaurácie), v blízkosti nákupného centra BORY MALL, výborná dostupnosť do Bratislavy (MHD, diaľnica). V blízkosti sa nachádza zastávka MHD (cca 50 m), 2 pizzerie, 5min chôdze potraviny, kvetinárstvo, športové zariadenia. Možnosť vychádzok do prírody, cyklistika, tenisové kurty.

/ 1-IZBOVÝ BYT / ULICA BRATISLAVSKÁ / BRATISLAVA IV. / ZÁHORSKÁ BYTRICA / LODŽIA / ZATEPLENÝ DOM / PARKOVACIE MIESTO /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
new Building
Total area:
29 m2
Floor:
2
Loggia:
yes
Number of floors:
3
Number of rooms:
1
Balcony area:
2 m2
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Furnishing:
furnished
Built from:
brick
Cellar:
yes
Silvia Šteffková

Silvia Šteffková

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form