We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

OBJEC DESCRIPTION

POPIS PRIESTORU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÚ HALU v lokalite Malý Lipník, okr. Stará Ľubovňa.
Úžasná OBCHODNÁ PRÍLEŽITOSŤ, ponúka hala s celkovou podlahovou plochou o výmere 251 m2. Priestor je pripravený na všestranné využitie podľa vašich potrieb. Okrem veľkej haly nájdete vedľa ďalšiu miestnosť, ideálnu napríklad na opravy vozidiel, spolu s menšou kuchynkou, sociálnym zariadením a izbou. S celkovou výmerou pozemku okolo stavby až 1298 m2 získate neobmedzené možnosti.

Výhody:
❶ Priestranná hala
❷ Priestranný pozemok okolo haly
❸ Novostavba
❹ Províziu pre realitnú kanceláriu NEPLATÍTE

STAV PRIESTORU:
Táto hala je novopostavená s kvalitným zateplením a izoláciou, čo zabezpečuje pohodlné prostredie pre vaše podnikanie, budova má kamerový systém a alarm.

PLATBY:
Mesačné nájomné 900,- EUR + energie podľa skutočnej spotreby. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí platba za prvý mesiac nájmu a depozit vo výške trojmesačného nájmu (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu).
Priestor je ihneď k dispozícii, a čo je ešte lepšie, neplatíte žiadnu províziu pre realitnú kanceláriu!

LOKALITA:
Táto hala ponúka neobmedzené možnosti podnikania vďaka priestoru okolo nej, čo umožňuje využitie pre rôzne obchodné aktivity.

Nezmeškajte túto skvelú príležitosť! V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a zistite viac o tejto výnimočnej ponuke.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenajme túto nehnuteľnosť.

/ PRIESTRANNÁ HALA / MALÝ LIPNÍK / STARÁ ĽUBOVŇA / VÝMERA 250 M2 / PODNIKANIE /

Type:
new Building
Total area:
1298 m2
Bathroom:
yes
Number of bathrooms:
1
Electric voltage:
230/400V
Parking:
private
Water:
public water-supply
Garage:
yes
System connection:
yes
Sewer connection:
yes
Insulated object:
yes
Ľubomíra  Faltinská

Ľubomíra Faltinská

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form