We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent Offices, Offices, Na Hrebienku, Bratislava - Staré Mesto, Slovaki

Rent | Office building | total area: 145.5 m2
Bratislava-Staré Mesto
street: Na Hrebienku
10 €/m2 +Utilities 100 €

OBJEC DESCRIPTION

POPIS PRIESTORU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájom NEZARIADENÉ KANCELÁRSKE PRIESTORY, nachádzajúce sa na prízemí bytového domu v časti Bratislava – Staré Mesto, ulica na Hrebienku 20. Celková výmera priestorov je 145,50 m2. Dispozíciu tvorí vstupná hala, z ktorej sa vchádza do skladového priestoru s kuchynkou, 4 samostatných miestností a KÚPELNE S WC A SPRCHOU. Priestory majú vlastný vchod z ulice.
K priestorom prislúchajú dve parkovacie miesta na ulici.

Výhody:
❶ Výborná dispozícia priestorov
❷ Netreba klimatizovať v lete, prízemie drží príjemnú teplotu
❸ Tiché prostredie
❹ Voľné ihneď

STAV PRIESTORU:
Fotografie so zariadením sú len pre ilustráciu. Priestory budú K DISPOZÍCII VYPRATANÉ, len v KUCHYNKE ostávajú k dispozícii regály a protipožiarna skriňa (viď foto) a vo vstupnej hale stolík s kreslami. Priestory nie sú klimatizované, držia si príjemnú teplotu aj v horúčavách, keďže sa jedná o TEHLOVÝ DOM. Na oknách sú namontované vertikálne žalúzie.

PLATBY:
Cena prenájmu je 10 EUR/m2, čiže 1.455 EUR za celý priestor plus 100 EUR sú mesačné energie. Pri podpise zmluvy sa platí aj vratná kaucia vo výške 1.555 EUR a provízia realitnej kancelárie vo výške 725 EUR.

LOKALITA:
Priestory sa nachádzajú v tichej obytnej štvrti v blízkosti Horského parku a Slavína. Zastávka MHD sa nachádza len 150 metrov ďalej.

/ KANCELÁRSKE PRIESTORY / PRENÁJOM / BRATISLAVA / STARÉ MESTO / VÝMERA 146 m2 / ULICA NA HREBIENKU / MODERNÉ PRIESTORY /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real

Type:
reconstructed
Total area:
145.5 m2
Number of rooms:
4
Bathroom:
shower
Number of bathrooms:
1
Air condition:
no
Parking:
private
Furnishing:
unfurnished
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form