We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent Single studio, Single studio, Jasovská, Bratislava - Petržalka, S

Rent | Single studio | total area: 27.32 m2
Bratislava-Petržalka
street: Jasovská
400 €/month +Utilities 100 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/QA

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KOMPLETNE ZARIADENÚ garsónka s LODŽIOU v lokalite BA V. Petržalka na ulici Jasovská. Garsónka orientovaná na západ má celkovú podlahovú plochu 27,32 m2 (byt 22,42 m2, lodžia 4,9 m2) a nachádza sa na 6. poschodí z 12 v ZATEPLENOM bytovom dome s VÝŤAHOM. Dispozične byt pozostáva z chodby (3,5 m2), izby spojenej s kuchyňou (15,52 m2), kúpeľne spojenej s WC (3,4 m2) a lodžie (4,9 m2).

Výhody:
❶ Kompletne zrekonštruovaný byt
❷ Pekný praktický nábytok
❸ Lodžia, kočíkareň
❺ Rekreačná zóna v okolí jazera Draždiak
❻ Výborné spojenie MHD

STAV BYTU:
Byt prešiel KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU: plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, nová podlaha, v kúpeľni dlažba. Prenajíma sa PEKNE A VKUSNE ZARIADENÝ nábytkom a spotrebičmi. Izba spojená s kuchynským kútom je zariadená PRAKTICKOU VÝKLOPNOU POSTEĽOU, TV stolíkom s úložným priestorom. MODERNÁ KUCHYŇA je vybavená spotrebičmi: kávovar, sklokeramická varná doska, práčka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, elektrická rúra. Kúpeľňa so sprchovým kútom je spojená s WC. V chodbe je k vstavaná skriňa. Zasklená lodžia je zariadená balkónovým sedením pre dve osoby. K dispozícii IHNEĎ a vhodný pre jednu osobu nefajčiara bez domácich zvierat.

PLATBY:
Mesačné náklady predstavujú 400,- EUR + náklady na energie vo výške 100,- EUR VRÁTANE INTERNETU. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 500,- EUR, depozit vo výške 500,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 500,- EUR.

LOKALITA:
Bytový dom je výborne situovaný v tesnej blízkosti obľúbeného jazera DRAŽDIAK a izolovaný od cesty zeleňou. V pešej dostupnosti je Lidl aj Billa, autobusové zastávky Lúčanka, Vyšehradská, Ľubovnianska (linky 92, 95, 192 a N95) ako aj bikeshareingová stanica Slovnaftbajk. Dobré spojenie do mesta po Dolnozemskej alebo Panónskej ceste. V pešej blízkosti sa nachádzajú fitness centrá Fit Space, Činkáreň Čambal, Poliklinika Strečnianska, súkromné medicínske centrum Medissimo, lekáreň, bistrá, reštaurácie, kaviarne. Športové vyžitie ja možné vďaka hrádzi s európskou cyklomagistrálou Eurovelo 6 (Rusovce, Čunovo, Gabčíkovo vodné dielo), či pri samotnom Chorvátskom ramene. Byt sa nachádza v oblasti plnej zelene a možnosti naplno a denne využívať jazero Draždiak ako aj využívať možnosti jeho okolia ako napríklad tenisový areál a ihriská plážového volejbalu, čo Street workout park. Táto lokalita predstavuje dokonalé bývanie pre aktívnych ľudí.

/ PRENÁJOM / ZARIADENÁ / GARSÓNKA / DRAŽDIAK / LODŽIA / PIVNICA / BRATISLAVA / PETRŽALKA / JASOVSKÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
reconstructed
Total area:
27.32 m2
Floor:
6
Loggia area:
5 m2
Loggia:
yes
Number of floors:
12
Number of rooms:
1
Bathroom:
shower
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Parking:
public
Furnishing:
furnished
Internet:
optics
Built from:
rack
Insulated object:
yes
Heating:
central
Cellar:
yes
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form