We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent One bedroom apartment, One bedroom apartment, Blumentálska, Brati

Rent | One bedroom apartment | total area: 75 m2
Bratislava-Staré Mesto
street: Blumentálska
800 €/month +Utilities 200 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/OV

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom 2-izbový byt s VEĽKORYSOU VÝMEROU 75 m2 v lokalite Bratislava I. Staré Mesto Blumentálska ulica. Byt sa nachádza na 4 poschodí 6-poschodového tehlového bytového domu s NOVÝM VÝŤAHOM skolaudovaného v roku 1951. Dispozične tento priestranný byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety s umývadlom, veľkorysej obývacej časti s kuchynskou a jedálenskou časťou, zasklenej LODŽIE, samostatného šatníka, spálne a priestrannej kúpeľne s bidetom a druhým WC. K dispozícií je samozrejme aj priestranná pivničná kobka.

Výhody:
❶ Kompletne rekonštruovaný a zariadený byt so zasklenou LODŽIOU
❷ Tehlová budova z 50-tych rokov
❹ Šatník
❸ Širšie centrum mesta
❺ Možnosť prihlásenia trvalého pobytu po dohode s majiteľom bytu
❻ Výborná dostupnosť

STAV BYTU:
Ponúkaný byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, aktuálne je čerstvo vymaľovaný. Na podlahách sa nachádza plávajúca podlaha alebo dlažba, okná sú drevené s roletami a sieťkami proti hmyzu. Kuchynská časť je zariadená kuchynskou linkou so zabudovanou umývačkou, chladničkou s mrazničkou, sklo keramickou varnou doskou, elektrickou a mikrovlnou rúrou a digestorom. Jedálenská časť disponuje jedálenským stolom so 4 ks stoličiek. V obývacej časti je k dispozícii sedacia súprava s kreslom a konferenčným stolíkom, písacím stolom so stoličkou a niekoľko komôd s vitrínami. Spálňa je zariadená dvojlôžkom s nočnými stolíkmi, komodou so skrinkou. V kúpeľni nájdete klasickú vaňu so zástenou, WC, bidet, umývadlo a práčku. Šatník s dostatkom úložných priestorov je pri tomto byte samozrejmosť. Byt je k dispozícií ihneď pre max 2 osoby bez domácich zvierat.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí 1 mesačný nájom 800,- euro + 200,- euro záloha za energie + vratný depozit 1100,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 1000,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie, skvelú dostupnosť do úplného centra mesta aj bez použitia MHD.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto útulného bytu.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenájme túto nehnuteľnosť.

/ 2 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / VÝŤAH / / LODŽIA / KOMPLETNE ZARIADENÝ / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / BLUMENTÁLSKA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
reconstructed
Total area:
75 m2
Floor:
4
Loggia area:
4 m2
Loggia:
yes
Number of floors:
6
Number of rooms:
2
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Parking:
public
Furnishing:
furnished
Built from:
brick
Cellar:
yes
Cellar area:
5 m2
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form