Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

POPIS POZEMKU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj KOMERČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK nachádzajúci sa v lokalite mesta Piešťany na ulici Priemyselná. Celková plocha pozemku je 9.099 m2. Odpredaj je možný AJ PO JEDNOTLIVÝCH ČASTIACH pozemku o rozlohe 1.250 m2, 1.931 m2 a 5.918 m2.
Výhodou je, že inžinierske siete ako voda, elektrika, plyn a kanalizácia sa nachádzajú v ceste hneď pred pozemkom, čo uľahčuje a skracuje proces prípojky na potrebné siete.
V zmysle UPI je pozemok ideálny pre viaceré účely, ako sú plochy výroby, skladov, stavebníctva a výrobných služieb, s dominantnou funkciou nezávadných prevádzok výrobných služieb všetkých druhov, skladových plôch a skladov. V rámci stanovenej funkčnej regulácie sú za vhodné využitie považované obchodné, administratívne a správne budovy, služobné byty, odstavné miesta a garáže. V rámci prípustných funkcii je na uvedenej parcele možné umiestňovať i čerpacie stanice pohonných hmôt, nákupné centrá, zariadenia kultúrne, sociálne, zdravotnícke a športové.
Pozemok má maximálny výškový regulatív 4 NADZEMNÉ PODLAŽIA, čo umožňuje výstavbu dostatočne vysokých budov.

Výhody:
❶ Všetky inžinierske siete priamo pred pozemkom.
❷ Platné UPI na výstavbu skladov, administratívy atď.
❸ Možnosť stavať až do 4 nadzemných podlaží.
❹ Dobrá dostupnosť verejnou dopravou.
❺ Dobré napojenie na diaľnicu.

LOKALITA

Okolie pozemku je rovinaté a nachádza sa v priemyselnej lokalite, kde sa nachádzajú administratívne budovy, sklady, výrobné haly a podobné zariadenia. V blízkosti sa nachádza železničná stanica a autobusová zastávka, čo umožňuje pohodlnú dopravu z a do lokality. Okrem toho je pozemok dobre napojený na diaľničnú sieť.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a zistite viac o tejto výnimočnej ponuke.

/ KOMERČNÝ STAVEBNÝ POZEMOK / PREDAJ / PIEŠŤANY / PRIEMYSELNÁ ULICA / VŠETKY IS /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Plocha pozemku:
1250 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Ing. Ľuboš Sigl

Ing. Ľuboš Sigl

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti