Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

RODINNÝ DOM, KLIMATIZÁCIA, ROVINKA , Veľké Košariská

Predaj | Rodinný dom | celková plocha: 73 m2
Rovinka
ulica: Veľké Košariská
279 000 €

POPIS DOMU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj 3-izbový rodinný dom so zastavanou plochou 106 m2 v lokalite Rovinka časť Nové Košariská. Dom sa nachádza v rekreačnej lokalite v tesnej blízkosti jazera aktuálne s možnosťou využívania súkromnej pláže. Na LV je dom zapísaný ako rekreačná chata, spĺňa však všetky atribúty rodinného domu s možnosťou prihlásenia trvalého pobytu.
Dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti, priestrannej obývacej izby s kuchynskou a jedálenskou časťou s východom na zastrešenú terasu a dvoch samostatných nepriechodných spální s východom na druhú nezastrešenú terasu.

Výhody:
❶ Zariadenie po dohode s majiteľom domu
❷ 2 x terasa z toho jedna zastrešená
❸ Nová kachlová pec
❹ Klimatizácia s tepelným čerpadlom
❺ Výborní susedia
❻ Nová kuchynská linka od DECODOM

STAV DOMU

Dom bol skolaudovaný v roku 2010, postavený je z TEHLY o hrúbke 35 cm a zateplený polystyrénom o hrúbke 8 cm. Strecha je sedlová pokrytá škridlaplechom. Voda do domu je čerpaná zo studne o hĺbke 12 m, odpad je riešený formou žumpy s objemom 8 M3. O vykurovanie podlahy teplovodom sa stará nový 1 rok starý elektrický kotol so zásobníkom vody, kúriť je taktiež možné aj tuhým palivom v novo postavenej kachľovej peci na ktorej je možné aj variť v prípade výpadku elektrickej energie a taktiež aj 1 rok starou klimatizačnou jednotkou s tepelným čerpadlom.
Všetky okná resp. dvere v dome sú plastové, na podlahách sa nachádza dlažba alebo plávajúca podlaha. Kuchynská časť disponuje novou kuchynskou linkou od spoločnosti DECODOM v tvare L s ostrovčekom. Obsahuje zabudovanú umývačku riadu, indukčnú varnú dosku, elektrickú rúru, mikrovlnnú rúru a chladničku s mrazničkou. O úložný priestor v rámci domu bolo postarané formou vstavaných skríň s posuvnými dverami v dvoch spálňach a taktiež vo vstupnej chodbe. Kúpeľňa je spoločná s WC, nájdete v nej rohovú vaňu, WC a umývadlo s úložným priestorom.
Na oplotenom pozemku so vstupom cez bránu na diaľkové ovládanie sa nachádza priestor na parkovanie pre 2 osobné autá, altánok s vonkajším murovaným krbom a murovaným okrasným jazierkom s fontánou, množstvo murovaných vyvýšených záhonov pre možnosť pestovania domácej zeleniny prípadne kvetov, taktiež tu nájdete aj mladú slivku, čerešňu a množstvo okrasných kvetov a stromov ktoré poskytujú dostatok súkromia. O úložný priestor resp. dielňu je postarané vďaka priechodnej drevenej prístavbe pozdĺž celého domu o veľkosti cca 32m2.

LOKALITA

Daná lokalita ponúka kľudné bývanie, skvelú dostupnosť do BA formou autobusov ale aj vlaku nakoľko stanica je vzdialená od domu 1 km, množstvo letného športovo relaxačného vyžitia, nákupné centrum, škôlky, cyklotrasu a v neposlednom rade skvelých susedov.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto dome v blízkosti jazera s priezračnou vodou. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto krásneho domu.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok predá túto nehnuteľnosť.

/ PREDAJ / 3 – IZBOVÝ DOM / VEĽKÉ KOŠARISKÁ / ROVINKAI / KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA / ZARIADENÝ / TERASA / ZÁHRADA / KLIMATIZÁCIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
73 m2
Plocha pozemku:
363 m2
Zastavaná plocha:
106 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Kanalizácia:
žumpa
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno - 2
Terasa plocha:
30 m2

CENA ZAHŔŇA:

  • PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
  • kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
  • kompletný právny servis zabezpečený našim právnikom
  • výber listu vlastníctva prípadne katastrálnej mapy na právne účely
  • notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
 
  • základný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
  • manuál prehlasovania energií
  • záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti
  • poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti
  • realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia
 
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
  • zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
  • bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom
 
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti