Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nebytový priestor (541 m2), BA V. Petržalka, Kopčianska ul

Prenájom | Kancelárie | celková plocha: 541 m2
Bratislava-Petržalka
ulica: Kopčianska
4 €/m2/mesiac +Energie 1.50 €

POPIS PRIESTORU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KANCELÁRSKO - SKLADOVO - TECHNOLOGICKÉ o celkovej rozlohe 541 m2 v polyfunkčnej budove v Bratislave V. Petržalke na ulici Kopčianska. Tento UZAVRETÝ PRIESTOR S VLASTNÝM VSTUPOM sa nachádza na samostatnom poschodí a pozostáva zo 17 miestností, kuchynky a dvoch priestorov s WC a sprchou. Priestor je možný prenajať na rôzne využitie podľa Vašich potrieb.
Priestor sa nachádza na najvyššom (druhom) poschodí v budove BEZ VÝŤAHU. K priestoru je možné prenajať ďalšie skladové, alebo kancelárske priestory v budove.
Budova sa nachádza v uzavretom polyfunkčnom areáli s vrátnicou a strážnou službou (24/7).

Výhody:
❶ Celý priestor je na samostatnom poschodí
❷ Možnosť prenájmu na rôzne využitie podľa Vašich potrieb
❸ Voľné ihneď
❹ Objekt a celý areál strážený 24/7
❺ Dostatok parkovacích miest

STAV PRIESTORU

Priestory sú momentálne v štádiu rekonštrukcie a môžu byť prispôsobené podľa potrieb nájomcu. Priestor pozostáva z miestností rôznych rozmerov a využitia, ako sú kancelárie, sklady, technologické priestory a podobne. V miestnostiach sú plávajúce podlahy a vo všetkých miestnostiach sú internetové rozvody. Pripojenie na internet nie je zahrnuté v cene nájmu. K dispozícii je dostatok parkovacích miest pre osobné a nákladné motorové vozidlá v stráženom areáli (cena 200,- EUR/parkovacie miesto/rok).

Platby

Cena prenájmu priestoru je 4 EUR/m2/mesiac + zálohové platby energie 1,50 EUR/m2/mesiac + DPH. Elektrická energia sa platí zvlášť, podľa skutočnej spotreby. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu a kaucia vo výške jednomesačného nájomného.
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEHRADÍTE.

LOKALITA

Svojím polohou je ideálnym miestom pre firmy, ktoré majú záujem o rýchlu a jednoduchú dostupnosť do centra mesta, ako aj na diaľničný obchvat Bratislavy a medzinárodné cesty. V okolí sa nachádza množstvo obchodných a priemyselných zón, v ktorých majú svoje sídla známe medzinárodné spoločnosti.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a zistite viac o tejto výnimočnej ponuke.

/ KANCELÁRSKE, SKLADOVÉ A TECHNOLOGICKÉ PRIESTORY / PRENÁJOM / 541 M2 / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / KOPČIANSKA ULICA / PARKOVANIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
541 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
20
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Energetický certifikát:
C
Zariadenie:
nezariadený
Internet:
optika
Zateplený objekt:
áno
Ing. Lýdia Dubovická

Ing. Lýdia Dubovická

  • Slovensky
  • Deutsch
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti