Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Krásny 3-izb.byt, TERASA, PARKING, RIVER PARK

Prenájom | 3-izbový byt | celková plocha: 104.5 m2
Bratislava-Staré Mesto
ulica: Dvořákovo nábrežie
1 600 €/mesiac +Energie 370 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom krásny ZARIADENÝ 3-izbový byt s TERASOU a vyhradeným PARKOVACÍM STÁTÍM v garáži v komplexe RIVER PARK v lokalite Bratislava I. Staré Mesto na ulici Dvořákovo nábrežie. Celková plocha bytu je 104,5 m2 (byt 97 m2 + terasa prístupná zo spálne aj obývacej izby 7,5 m2). K dispozícii je 1 PARKOVACIE MIESTO v GARÁŽI na -3. podzemnom podlaží. Byt sa nachádza sa na 6. poschodí v 7 poschodovom komplexe River Park, ktorý má vlastnú 24 hodinovú strážnu službu s recepciou.
Byt je výborne dispozične riešený. Spoločný priestor obývacej izby a jedálne, kuchyňa, ktorá je opticky od jedálne oddelená pracovným pultom, 2 spálne, kúpeľňa s vaňou, 2 umývadlami, toaletou a bidetom a práčkou so sušičkou, samostatná toaleta s umývadlom a vstupná chodba. Byt je orientovaný na dve svetové strany. Terasa na juho-západ, s nádherným výhľadom na Dunaj a menšia spálňa do vnútrobloku na severo-východ.

Výhody:
❶ Zariadený byt
❷ Príjemná terasa s rozlohou 7,5 m2 s nádherným výhľadom na Dunaj
❸ Garážové státie, ktoré vám zabezpečí bezstarostné parkovanie
❹ Veľkorysá rozloha 104,5 m2
❺ Vyhľadávaná lokalita

STAV BYTU

Novostavba skolaudovaná v roku 2011. Byt je vybavený nadštandardnými materiálni. Mramorová podlaha s podlahovým kúrením, drevené parkety, bezpečnostné protipožiarne dvere, domáci videovrátnik, inteligentný systém riadenia svetiel. V byte je stropné chladenie s reguláciou pre každú miestnosť a centrálne kúrenie. Pozdĺž spálne a obývacej izby sa rozprestiera terasa, ktorá je oddelená veľkoplošnými hliníkovými oknami so žalúziami a vonkajšou elektricky ovládanou roletou. Kuchynská linka je kompletne vybavená zabudovanými elektrospotrebičmi Bosch (umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, elektrická a mikrovlnná rúra, indukčná varná doska) a základnými riadmi. V spálni je manželská posteľ a veľká vstavaná skriňa, v druhej spálni je tiež posteľ a vstavaná skriňa. V obývacej izbe je rozťahovacia sedačka s úložným priestorom.

Platby

Nájomné 1600,- eur plus zálohové platby za energie a služby spojené s užívaním bytu vo výške 370,- eur. V cene nájmu je PARKOVANIE v garáži. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu, depozit vo výške 3000,- eur (depozit bude vrátený po ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 990,- eur.

LOKALITA

River Park je multifunkčný komplex nachádzajúci sa na bratislavskom nábreží Dunaja s promenádnym napojením na HISTORICKÉ CENTRUM Starého Mesta, len pár metrov od hradu. V komplexe sa nachádzajú reštaurácie, obchody a oddychová zóna so zelenými plochami, alejami a promenádou. Súčasťou lokality je cyklotrasa a pešia zóna. V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť vrátane najlepších reštaurácií, kaviarní, obchodov, Slovenského národného divadla, nákupných centier Aupark, Eurovea a River Park, fitness centier, divadiel, kín a ďalších užitočných služieb. Okolie ponúka aj širokú škálu kultúrnych, spoločenských, zábavných a športových podujatí. Táto atraktívna lokalita je dobre dostupná pešo, MHD aj autom. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smer, rýchly prístup na obchvat a do zahraničia (Rakúsko, Čechy, Maďarsko).
Tento byt je ideálny pre náročného klienta, ktorý ocení kvalitu bývania v peknom prostredí.

Nenechajte si ujsť túto skvelú príležitosť. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto krásneho veľkorysého bytu s parkovacím státím v garáži.

/ PRENÁJOM / 3 - IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / DVOŘÁKOVO NÁBREŽIE / RIVER PARK / NOVOSTAVBA / CENTRUM MESTA / GARÁŽOVÉ STÁTIE / TERASA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
104.5 m2
Poschodie:
6
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Zariadenie:
zariadený
Internet:
optika
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Terasa plocha:
7.5 m2
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti