Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-izb.byt, KLÍMA, PARKING, NOVOSTAVBA ALBERO, Bosákova

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 59 m2
Bratislava-Petržalka
ulica: Bosákova
610 €/mesiac +Energie 140 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom klimatizovaný moderný 2-izbový byt s veľkým BALKÓNOM a PARKOVACÍM STÁTÍM v NOVOSTAVBE bytového domu „ALBERO“ nachádzajúci sa v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Bosákova. Byt má celkovú podlahovú plochu 59 m2 (byt 49 m2, balkón 10 m2) a nachádza sa na 4. poschodí v 8 poschodovom tehlovom bytovom dome s výťahom. Byt pozostáva z chodby, obývačky s kuchyňou, spálne, kúpeľne s vaňou, WC a veľkého balkóna s výhľadom do SÚKROMNÉHO PARKU patriaceho obyvateľom bytového domu. V súkromnom parku sa nachádza detské IHRISKO, GRIL A OHNISKO.

❶ Novostavba s veľkým balkónom
❷ Skvelá dostupnosť do centra mesta
❹ Klimatizovaný byt
❸ Súkromný park s altánkom, grilom a ohniskom
❺ Vonkajšie parkovacie státie k dispozícií
❻ Električková trať v blízkosti

STAV BYTU

Klimatizovaný byt ponúkame na prenájom ZARIADENÝ, na podlahách nájdete plávajúcu podlahu alebo dlažbu, okná sú plastové so žalúziami. V spálni sa nachádza manželská posteľ, nočné stolíky a veľká šatníková skriňa. V obývacej izbe je sedacia súprava s konferenčným stolíkom a obývací nábytok. Vstupná chodba je zariadená vešiakovou stenou s úložným priestorom. V kuchyni je veľká rohová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra a umývačka riadu. V kúpeľni nájdete vaňu, WC, práčku a umývadlo so zrkadlom a kúpeľňovým nábytkom. Byt je k dispozícií pre dve dospelé osoby od 1.7.2024

Platby

Energie sú vo výške 140,-EUR/mesiac. V cene nájmu je PARKOVACIE STÁTIE priamo pred vchodom do domu.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné s energiami za prvý nájomný mesiac vrátane parkovacieho státia 750,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájmu 750,- EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 375,- EUR.
Byt je voľný od 1.7.2024

LOKALITA

Bytový dom sa nachádza v peknej lokalite blízko centra Bratislavy. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, Sad Janka Kráľa, AUPARK, BILLA, TPD, reštaurácie a kaviarne. V blízkosti je zastávka MHD a zástavka električky smerujúcej do starého mesta.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto útulného bytu.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenájme túto nehnuteľnosť.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / KLIMATIZÁCIA / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ULICA BOSÁKOVA / BALKÓN / NOVOSTAVBA / PARKOVACIE STÁTIE / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
59 m2
Poschodie:
4
Počet podlaží:
8
Počet izieb:
2
Plocha balkóna:
10 m2
Balkón:
áno
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti