We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent One bedroom apartment, One bedroom apartment, Bosákova, Bratislav

Rent | One bedroom apartment | total area: 59 m2
Bratislava-Petržalka
street: Bosákova
610 €/month +Utilities 140 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PR

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom klimatizovaný moderný 2-izbový byt s veľkým BALKÓNOM a PARKOVACÍM STÁTÍM v NOVOSTAVBE bytového domu „ALBERO“ nachádzajúci sa v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Bosákova. Byt má celkovú podlahovú plochu 59 m2 (byt 49 m2, balkón 10 m2) a nachádza sa na 4. poschodí v 8 poschodovom tehlovom bytovom dome s výťahom. Byt pozostáva z chodby, obývačky s kuchyňou, spálne, kúpeľne s vaňou, WC a veľkého balkóna s výhľadom do SÚKROMNÉHO PARKU patriaceho obyvateľom bytového domu. V súkromnom parku sa nachádza detské IHRISKO, GRIL A OHNISKO.

❶ Novostavba s veľkým balkónom
❷ Skvelá dostupnosť do centra mesta
❹ Klimatizovaný byt
❸ Súkromný park s altánkom, grilom a ohniskom
❺ Vonkajšie parkovacie státie k dispozícií
❻ Električková trať v blízkosti

STAV BYTU:
Klimatizovaný byt ponúkame na prenájom ZARIADENÝ, na podlahách nájdete plávajúcu podlahu alebo dlažbu, okná sú plastové so žalúziami. V spálni sa nachádza manželská posteľ, nočné stolíky a veľká šatníková skriňa. V obývacej izbe je sedacia súprava s konferenčným stolíkom a obývací nábytok. Vstupná chodba je zariadená vešiakovou stenou s úložným priestorom. V kuchyni je veľká rohová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, sklokeramická varná doska, chladnička s mrazničkou, elektrická rúra a umývačka riadu. V kúpeľni nájdete vaňu, WC, práčku a umývadlo so zrkadlom a kúpeľňovým nábytkom. Byt je k dispozícií pre dve dospelé osoby od 1.7.2024

PLATBY:
Energie sú vo výške 140,-EUR/mesiac. V cene nájmu je PARKOVACIE STÁTIE priamo pred vchodom do domu.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné s energiami za prvý nájomný mesiac vrátane parkovacieho státia 750,- EUR, kaucia vo výške jednomesačného nájmu 750,- EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 375,- EUR.
Byt je voľný od 1.7.2024

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v peknej lokalite blízko centra Bratislavy. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, Sad Janka Kráľa, AUPARK, BILLA, TPD, reštaurácie a kaviarne. V blízkosti je zastávka MHD a zástavka električky smerujúcej do starého mesta.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku, aby ste mohli osobne zažiť atmosféru tohto útulného bytu.

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenájme túto nehnuteľnosť.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / KLIMATIZÁCIA / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / ULICA BOSÁKOVA / BALKÓN / NOVOSTAVBA / PARKOVACIE STÁTIE / ZARIADENÝ /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
new Building
Total area:
59 m2
Floor:
4
Number of floors:
8
Number of rooms:
2
Balcony area:
10 m2
Balcony:
yes
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Air condition:
yes
Cable TV:
yes
Electric voltage:
230V
Water:
public water-supply
Furnishing:
furnished
Internet:
optics
Built from:
brick
Insulated object:
yes
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form