We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent One bedroom apartment, One bedroom apartment, Grösslingova, Brati

Rent | One bedroom apartment | total area: 85 m2
Bratislava-Staré Mesto
street: Grösslingova
740 €/month +Utilities 150 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PU

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KLIMATIZOVANÝ priestranný 2-izbový byt o celkovej rozlohe 85 m2 z toho cca 8 m2 LODŽIA a 5 m2 BALKÓN v lokalite Bratislava I. Staré Mesto, Grösslingová ulica. Byt sa nachádza na 6. poschodí 6-poschodového tehlového bytového domu s novým výťahom. Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej haly kde nájdete aj pracovný kút, samostatného WC, samostatnej kúpeľne, samostatnej nepriechodnej kuchyne so vstupom na priestranný BALKÓN a dvoch samostatných nepriechodných izieb pričom z oboch je možnosť vstupu na priestrannú LODŽIU. Veľkou výhodou v centre mesta je mať k dispozícií parkovacie státie, v tomto prípade sa jedná dokonca o GARÁŽOVÉ STÁTIE. K dispozícií je taktiež aj pivničná kobka.

Výhody:
❶ Priestranný 2-izbový byt v centre mesta
❷ Tehlová budova
❸ Dostupný ihneď
❹ Garážové státie
❺ LODŽIA + TERASA

STAV BYTU:
Byt prešiel v minulosti čiastočnou rekonštrukciou, na podlahách nájdete plávajúcu podlahu alebo dlažbu, taktiež nové eurookná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, vstupné dvere sú bezpečnostné. V kuchyni nájdete Kuchynskú linku s plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnou rúrou a digestorom. K dispozícií je aj stolovanie pre 2 osoby. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa, umývadlo a práčka. Byt ponúkame so zariadením ako je vidno na fotografiách, k dispozícií je ihneď pre maximálne 2 osoby bez domácich zvierat.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jeden mesačný nájom 740,- euro + záloha za energie 150,- euro + vratný depozit 890,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 890,- euro.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Do obchodného centra EUROVEA alebo do historickej pešej zóny cesta chôdzou trvá len 5 minút. Obľúbené novootvorené obchodné centrum NIVY je vzdialené 8 minút chôdze. Neďaleko sa tiež nachádza obchodný dom PRIOR, v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA, oproti ktorému sú potraviny LIDL a YEME. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú parky na JAKUBOVOM NÁMESTÍ a DUNAJSKEJ ULICI, v ktorom je aj známy MEŠTIANSKY PIVOVAR. Hneď vedľa neho je pre milovníkov športu FITNESS so squashovými dvorcami a lezeckou stenou. Neďaleko je tiež MEDICKÁ ZÁHRADA, ktorá ponúka ideálnu možnosť na oddych a relax. Výborná dostupnosť je nie len na MHD, ale aj autom na diaľničný obchvat.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ 2 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / KLIMATIZÁCIA / LODŽIA / TERASA / ZARIADENÝ / GARÁŽOVÉ STÁTIE / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / Grösslingová ulica /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
partly re-made
Total area:
85 m2
Floor:
6
Loggia area:
8 m2
Loggia:
yes - 1
Number of floors:
6
Number of rooms:
2
Bathroom:
bath
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Air condition:
yes
Furnishing:
furnished
Garage:
yes - 1 car
Internet:
optics
Built from:
brick
Terrace:
yes
Terrace area:
5 m2
Heating:
yes
Cellar:
yes
Cellar area:
3 m2
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form