We use cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. More info

Rent One bedroom apartment, One bedroom apartment, Štefunkova, Bratisl

Rent | One bedroom apartment | total area: 65 m2
Bratislava-Ružinov
street: Štefunkova
630 €/month +Utilities 170 €

FLAT DESCRIPTION

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PW

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom nádherne zrekonštruovaný priestranný 2-izbový byt o celkovej rozlohe 65 m2 v lokalite Bratislava II. Ružinov, Štefunkova ulica. Byt sa nachádza na 5.poschodí 7-poschodového panelového bytového domu. K bytu prislúcha aj murovaná pivničná kobka na medziposchodí o rozlohe cca 1,5 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby, samostatnej kompletne vybavenej kuchyne a samostatnej spálne.

VÝHODY:
❶ Priestranný byt po kompletnej rekonštrukcií
❷ Kompletne zariadený

STAV BYTU:
V celom byte s na podlahách nachádzajú drevené parkety alebo dlažba, okná sú plastové s roletami, vstupné dvere sú bezpečnostné. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, WC a umývadlo. V vstupnej chodbe vám dostatočný úložný priestor zabezpečuje vstavaná skriňa s posuvnými dverami so zrkadlom. Samozrejmosťou je aj botník. Vstavanú skriňu nájdete aj v spálni. Ta je zariadená aj dvojlôžkom s nočnými stolíkmi a komodou. V obývacej izbe sa nachádza rozťahovacia sedacia súprava, konferenčný stolík a nábytková zostava s TV. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnou rúrou, práčkou, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu a digestorom. Samozrejmosťou je sedenie pre 4 osoby. Byt je k dispozícií od 1.6.2024 pre maximálne dve osoby bez domácich zvierat. V cene nájmu 800,- euro sú zarátané aj energie v sume 170,- euro vrátane KTV a internetu.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné vo výške 630,- euro + energie 170,- euro + vratný depozit vo výške 800,- euro + provízia pre RK vo výške 800,- euro.

LOKALITA:
Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie a vďaka svojej polohe patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci hlavného mesta.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zarezervujte si osobné stretnutie ešte dnes!

/ 2 - IZBOVÝ BYT / REKONŠTRUKCIA / VÝŤAH / ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / ŠTEFUNKOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Type:
reconstructed
Total area:
65 m2
Floor:
5
Number of floors:
7
Number of rooms:
2
Bathroom:
shower
Number of bathrooms:
1
Elevator:
yes
Cable TV:
yes
Electric voltage:
230V
Parking:
public
Water:
public water-supply
Furnishing:
furnished
Internet:
yes - wi-fi
Built from:
rack
Insulated object:
yes
Heating:
central
Cellar:
yes
Cellar area:
1.5 m2
WE WILL BE HAPPY TO ADVISE YOU

Contact form