Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Nový 3i byt, LODŽIA, GARÁŽ, PIVNICA, Petržalka, Kopčianska

Predaj | 3-izbový byt | celková plocha: 78 m2
Bratislava-Petržalka
ulica: Kopčianska
279 900 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na predaj ÚPLNE NOVÝ, moderný 3-izbový BYT s LODŽIOU v novostavbe KOPČIANKA v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Kopčianska. Tento veľmi pekný a dobre dispozične riešený byt má celkovú podlahovú plochu 78 m2 (byt 72 m2, lodžia 6 m2) a nachádza sa na 3. poschodí v 5-poschodovom dome s výťahom. Výborne orientovaný na juh. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby so vstupom na LODŽIU a s predprípravou na kuchynskú linku a miestom aj na jedálenskú časť, samostatnej spálne s francúzskym balkónom, tretej samostatnej nepriechodnej izby s francúzskym balkónom, kúpeľne s vaňou a samostatnej toalety. K bytu prislúcha aj väčšia PIVNICA (3 m2) a vyhradené parkovacie miesto V PODZEMNEJ GARÁŽI blízko výťahu.

Výhody:
❶ Novostavba od kvalitného developera
❷ Úplne nový dokončený byt v stave štandard
❸ Môžete si ho zariadiť podľa vlastných predstáv
❹ Špičková lokalita blízko centra mesta, napojenie na obchvat aj diaľnicu do Rakúska, Česka aj Maďarska
❺ Perfektná občianska vybavenosť v okolí
❻ Výborné spojenie autom, MHD aj vlakom
❼ Tento byt má všetko: vybavenie v stave štandard, lodžiu, pivnicu aj podzemné parkovanie

STAV BYTU

Tento ÚPLNE NOVÝ dokončený a SKOLAUDOVANÝ BYT sa predáva vo vyhotovení KOMPLETNÉHO ŠTANDARDU. Byt má laminátovú plávajúcu podlahu v chodbe, kuchyni a obytných miestnostiach. V kúpeľni a na toalete je dlažba s kompletnou sanitou a batériami. Okná sú plastové s izolačným trojsklom, dvere a zárubne sú samozrejmosťou spolu s bezpečnostnými vstupnými dverami. Súčasťou bytu je aj PREDPRÍPRAVA na KLIMATIZÁCIU a EXTERNÉ ŽALÚZIE. K bytu prislúcha aj VÄČŠIA PIVNIČNÁ KOBKA na prízemí (3 m2). VÝHODY TOHTO JEDINEČNÉHO BYTU a projektu: novostavba od kvalitného developera, FANTASTICKÁ POLOHA, BLÍZKO DO CENTRA MESTA, aj na obchvat a dialnicu, oddelená denná a nočná časť, LEN 3 SUSEDIA NA POSCHODÍ, tiché prostredie, PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v okolí domu, samostatná toaleta, LODŽIA, PIVNICA, TOP INVESTÍCIA DO BUDÚCNOSTI AJ NA PRENÁJOM. K bytu sa predáva aj praktické vnútorné GARÁŽOVÉ STÁTIE blízko pri výťahu a vstupe v cene 20.000 Eur. CENA SPOLU: 279.900 + 20.000 = 299.900 Eur.

LOKALITA

Tento moderný a dobre riešený byt je v prvom rade o špičkovej lokalite s NAJLEPŠOU DOSTUPNOSŤOU do CENTRA MESTA aj na obchvat a dialnicu DO RAKÚSKA, ČESKA A MAĎARSKA a na všetky smery v Bratislave a okolí. V okolí domu je KOMPLETNÁ PERFEKTNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ ako napr. potraviny a supermarket, reštaurácie, kaviarne, pekárne, obchody a služby, pošta, lekáreň, drogéria, zdravotné stredisko, zubár, množstvo detských ihrísk, fitness centrum, wellness, sauny aj motokáry. Obrovskou výhodou je aj neďaleká vlaková stanica Bratislava-Petržalka s priamym spojom do centra Viedne. V blízkosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, ľahko dostupné je aj Staré Mesto a nákupné centrá Aupark, Danubia a Eurovea. Do ulice ústi Petržalské korzo, ktorým prechádza aj cyklistická trasa pokračujúca priamo do rakúskej obce Kittsee. Neďaleko vedie populárna Dunajská cyklistická cesta. Táto atraktívna lokalita je dokonale dostupná nie len autom ale aj MHD. Vynikajúce dopravné napojenie na všetky smery a rýchly prístup na obchvat a dialnicu do zahraničia (Rakúsko, Čechy, Maďarsko).

/ 3-IZBOVÝ BYT / NOVOSTAVBA / LODŽIA / GARÁŽ / PIVNICA / PREDPRÍPRAVA NA KLIMU / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / KOPČIANSKA / PROJEKT KOPČIANKA / BLÍZKO DO CENTRA MESTA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Celková plocha:
78 m2
Poschodie:
3
Loggia plocha:
6 m2
Loggia:
áno
Počet podlaží:
5
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
Zariadenie:
nezariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
optika
Materiál:
Zmiešané
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2

CENA ZAHŔŇA:

  • PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU
  • kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
  • kompletný právny servis zabezpečený našim právnikom
  • výber listu vlastníctva prípadne katastrálnej mapy na právne účely
  • notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
 
  • základný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
  • manuál prehlasovania energií
  • záverečné protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti
  • poistenie zodpovednosti za škodu pri výkone realitnej činnosti
  • realitné, daňové a právne poradenstvo a asistencia
 
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
  • zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
  • bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru našim skúseným hypotekárnym špecialistom
 
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti