Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

POPIS

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom GARÁŽOVÉ STÁTIE nachádzajúce sa v suteréne v NOVOSTAVBE bytového domu „ALBERO“ v lokalite Bratislava V. Petržalka na ulici Bosákova. Rozmery parkovacie státia, šírka 2,6 m, dĺžka 5 m a výška 2,8 m ponúkajú dostatok priestoru aj pre väčšie SUV.

Výhody:
❶ Automatická brána s diaľkovým ovládaním pre pohodlný prístup
❸ Kamerový systém pre Vašu bezpečnosť
❹ Províziu neplatíte - žiadne skryté náklady
❺ Voľný ihneď

STAV

Garážové státie sa nachádza v podzemnej hromadnej garáži do ktorej je vstup cez automatickú garážovú bránu na DIAĽKOVÉ OVLÁDANIE. Garáž je monitorovaná kamerovým bezpečnostným systémom.

Platby

Mesačné nájomné je 100,- EUR/mesiac. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac 100,- EUR a kauciu vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu).
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE.
Garážové státie je voľné ihneď.

LOKALITA

Garážové státie sa nachádza v blízkosti obľúbeného obchodu s nábytkom ALBERO a bytového domu FUXOVA. Neďaleko sa nachádza zástavka MHD, električky a kompletná občianska vybavenosť s výbornou dostupnosťou do centra mesta.

Kontaktujte nás pre obhliadku a zabezpečte si toto garážové státie ešte dnes.

/ GARÁŽOVÉ STÁTIE / PRENÁJOM / NOVOSTAVBA / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / BOSÁKOVA ULICA / AUTOMATICKÁ BRÁNA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
novostavba
Ing. Ľuboš Sigl

Ing. Ľuboš Sigl

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár