Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ | Chata, BA IV. Devínska Nová Ves, Zavadilova ulica

Predaj | Chata | celková plocha: 80 m2
Bratislava-Devínska Nová Ves
ulica: Zavadilova
199 900 €
  • Rezervované

POPIS DOMU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na predaj DVOJPODLAŽNÚ MUROVANÚ REKREAČNÚ CHATU o celkovej podlahovej ploche 80 m2 s pozemkom o celkovej výmere 625 m2 v lokalite Bratislava IV. Devínska Nová Ves, na ulici Zavadilova. Šírka pozemku je od 6 do 7 metrov. Zastavaná plocha je cca 47 m2. Samostatne stojaca chata sa nachádza na oplotenom (slnečnom) svahovitom pozemku.
POZOSTÁVA Z DVOCH PODLAŽÍ A PIVNICE (chata je čiastočne podpivničená (cca 7 m2)).
Na prízemí chaty sa nachádza obývačka s klimatizáciou, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC. Na poschodí sú dve samostatné spálne (z jednej je vstup na veľkú terasu s výhľadom na pozemok). Úložný priestor formou vstavanej skrine sa nachádza na poschodí v chodbe.

Výhody:
❶ Tiché prostredie
❷ Pripojenie na mestský vodovod
❸ Pripojenie na elektrinu
❹ Parkovanie na pozemku

STAV DOMU

Chata JE NAPOJENÁ NA ELEKTRICKÚ SIEŤ A MESTSKÝ VODOVOD. Ohrev teplej vody je bojlerom. Odpad vrátane WC je riešený formou žumpy. Chata sa vykuruje elektrickými radiátormi.
Okná a dvere sú plastové, na podlahách je plávajúca podlaha a dlažba. Dom je zateplený, inak v pôvodnom stave. Odvoz komunálneho odpadu je zabezpečený. PARKOVANIE PRIAMO NA POZEMKU.

LOKALITA

Chata sa nachádza v obľúbenej rekreačnej oblasti Devínska Nová Ves pod Devínskou Kobylou neďaleko Glavice. Táto obľúbená rekreačná oblasť ponúka nekonečné možnosti trávenia voľného času, od objavovania Sandbergu po historický Hrad Devín a Zámok Schloss Hoff. V pešej dostupnosti sú potraviny LIDL, TESCO, TERNO, reštaurácie, banky, čerpacia stanica a kompletná občianska vybavenosť. Táto lokalita je ľahko dostupná autom, mestskou hromadnou dopravou alebo bicyklom, čo umožňuje dokonalé spojenie s mestom a prírodou.

Nezmeškajte príležitosť na bývanie alebo rekreáciu v nádhernom prostredí s výbornou občianskou vybavenosťou a blízkosťou k prírode. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku!

/ 3 - IZBOVÁ REKREAČNÁ CHATA / BRATISLAVA IV. / DEVÍNSKA NOVÁ VES / ZAVADILOVA ULICA / PREDAJ / POZEMOK 625 M2 / KLIMATIZÁCIA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
pôvodný
Celková plocha:
80 m2
Plocha pozemku:
625 m2
Zastavaná plocha:
47 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
C
Klimatizácia:
áno
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
čiastočne
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
septik
Plyn:
nie
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné - elektrické
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
7 m2
Ing. Ľuboš Sigl

Ing. Ľuboš Sigl

  • Slovensky
  • English
  • Pусский
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti