Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2 izb.byt, TEHLA, PARKING, BA I. St. Mesto, Grösslingova

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 85 m2
Bratislava-Staré Mesto
ulica: Grösslingova
740 €/mesiac +Energie 150 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KLIMATIZOVANÝ priestranný 2-izbový byt o celkovej rozlohe 85 m2 z toho cca 8 m2 LODŽIA a 5 m2 BALKÓN v lokalite Bratislava I. Staré Mesto, Grösslingová ulica. Byt sa nachádza na 6. poschodí 6-poschodového tehlového bytového domu s novým výťahom. Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej haly kde nájdete aj pracovný kút, samostatného WC, samostatnej kúpeľne, samostatnej nepriechodnej kuchyne so vstupom na priestranný BALKÓN a dvoch samostatných nepriechodných izieb pričom z oboch je možnosť vstupu na priestrannú LODŽIU. Veľkou výhodou v centre mesta je mať k dispozícií parkovacie státie, v tomto prípade sa jedná dokonca o GARÁŽOVÉ STÁTIE. K dispozícií je taktiež aj pivničná kobka.

Výhody:
❶ Priestranný 2-izbový byt v centre mesta
❷ Tehlová budova
❸ Dostupný ihneď
❹ Garážové státie
❺ LODŽIA + TERASA

STAV BYTU

Byt prešiel v minulosti čiastočnou rekonštrukciou, na podlahách nájdete plávajúcu podlahu alebo dlažbu, taktiež nové eurookná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, vstupné dvere sú bezpečnostné. V kuchyni nájdete Kuchynskú linku s plynovou varnou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, mikrovlnou rúrou a digestorom. K dispozícií je aj stolovanie pre 2 osoby. V kúpeľni sa nachádza klasická vaňa, umývadlo a práčka. Byt ponúkame so zariadením ako je vidno na fotografiách, k dispozícií je ihneď pre maximálne 2 osoby bez domácich zvierat.

Platby

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jeden mesačný nájom 740,- euro + záloha za energie 150,- euro + vratný depozit 890,- euro + provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 890,- euro.

LOKALITA

Bytový dom sa nachádza v úplnom CENTRE MESTA v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. Do obchodného centra EUROVEA alebo do historickej pešej zóny cesta chôdzou trvá len 5 minút. Obľúbené novootvorené obchodné centrum NIVY je vzdialené 8 minút chôdze. Neďaleko sa tiež nachádza obchodný dom PRIOR, v ktorom je veľké množstvo prevádzok a obchodov vrátane TESCA, oproti ktorému sú potraviny LIDL a YEME. V bezprostrednej blízkosti domu sa nachádzajú parky na JAKUBOVOM NÁMESTÍ a DUNAJSKEJ ULICI, v ktorom je aj známy MEŠTIANSKY PIVOVAR. Hneď vedľa neho je pre milovníkov športu FITNESS so squashovými dvorcami a lezeckou stenou. Neďaleko je tiež MEDICKÁ ZÁHRADA, ktorá ponúka ideálnu možnosť na oddych a relax. Výborná dostupnosť je nie len na MHD, ale aj autom na diaľničný obchvat.

Nezmeškajte príležitosť vidieť tento pekný byt osobne a kontaktujte nás ešte dnes. Radi Vám zabezpečíme obhliadku a zodpovieme všetky Vaše otázky. Tešíme sa na Vás!

/ 2 - IZBOVÝ BYT / TEHLA / KLIMATIZÁCIA / LODŽIA / TERASA / ZARIADENÝ / GARÁŽOVÉ STÁTIE / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / Grösslingová ulica /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
85 m2
Poschodie:
6
Loggia plocha:
8 m2
Loggia:
áno - 1
Počet podlaží:
6
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
vaňa
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Klimatizácia:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Internet:
optika
Materiál:
tehla
Terasa:
áno
Terasa plocha:
5 m2
Vykurovanie:
áno
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
3 m2
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti