Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

2-izbový byt, Bratislava II. Ružinov, Štefunkova ulica

Prenájom | 2-izbový byt | celková plocha: 65 m2
Bratislava-Ružinov
ulica: Štefunkova
630 €/mesiac +Energie 170 €

POPIS BYTU

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom nádherne zrekonštruovaný priestranný 2-izbový byt o celkovej rozlohe 65 m2 v lokalite Bratislava II. Ružinov, Štefunkova ulica. Byt sa nachádza na 5.poschodí 7-poschodového panelového bytového domu. K bytu prislúcha aj murovaná pivničná kobka na medziposchodí o rozlohe cca 1,5 m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, obývacej izby, samostatnej kompletne vybavenej kuchyne a samostatnej spálne.

VÝHODY:
❶ Priestranný byt po kompletnej rekonštrukcií
❷ Kompletne zariadený

STAV BYTU

V celom byte s na podlahách nachádzajú drevené parkety alebo dlažba, okná sú plastové s roletami, vstupné dvere sú bezpečnostné. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút, WC a umývadlo. V vstupnej chodbe vám dostatočný úložný priestor zabezpečuje vstavaná skriňa s posuvnými dverami so zrkadlom. Samozrejmosťou je aj botník. Vstavanú skriňu nájdete aj v spálni. Ta je zariadená aj dvojlôžkom s nočnými stolíkmi a komodou. V obývacej izbe sa nachádza rozťahovacia sedacia súprava, konferenčný stolík a nábytková zostava s TV. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou so zabudovanou sklokeramickou varnou doskou, elektrickou rúrou, mikrovlnou rúrou, práčkou, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu a digestorom. Samozrejmosťou je sedenie pre 4 osoby. Byt je k dispozícií od 1.6.2024 pre maximálne dve osoby bez domácich zvierat. V cene nájmu 800,- euro sú zarátané aj energie v sume 170,- euro vrátane KTV a internetu.

Platby

Pri podpise nájomnej zmluvy sa platí jednomesačné nájomné vo výške 630,- euro + energie 170,- euro + vratný depozit vo výške 800,- euro + provízia pre RK vo výške 800,- euro.

LOKALITA

Daná lokalita ponúka kompletné občianske vybavenie a vďaka svojej polohe patrí medzi vyhľadávané lokality na bývanie v rámci hlavného mesta.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a zarezervujte si osobné stretnutie ešte dnes!

/ 2 - IZBOVÝ BYT / REKONŠTRUKCIA / VÝŤAH / ZARIADENÝ / BRATISLAVA II. RUŽINOV / ŠTEFUNKOVA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Stav:
po rekonštrukcii
Celková plocha:
65 m2
Poschodie:
5
Počet podlaží:
7
Počet izieb:
2
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Zariadenie:
zariadený
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
panel
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
1.5 m2
RADI VÁM PORADÍME

Kontaktný formulár

Podobné nehnuteľnosti